Widgets
/
  Termeni si Conditii | Vintage Decor

  Site-ul www.vintagedecor.ro este proprietatea SC Glimpses of vintage SRL inregistrata in Jud. Valcea, Loc. Budesti, str. Racovita, Nr. 177, J38/23/2013, CUI: 31094897.
  Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. SC Glimpses of vintage SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.
  SC Glimpses of vintage SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.vintagedecor.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC Glimpses of vintage SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.
  Dreptul de a crea o legatura web – link – catre www.vintagedecor.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru SC Glimpses of vintage SRL sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

  1. Dreptul de autor a SC Glimpses of vintage SRL asupra informatiilor publicate pe site
  Intregul continut al site-ului www.vintagedecor.ro- imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea SC Glimpses of vintage SRL si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC Glimpses of vintage SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului www.vintagedecor.ronumai in limitele metionate in prezentul document.
  2. Prelucrarea datelor cu caracter personal

  SC Glimpses of vintage SRL este notificat la ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal) cu numarul 000000.
  Informatiile furnizate sunt pastrate in conditii de securitate si vor fi utilizate numai in scopul agreat de client in momentul colectarii lor, conform legilor in vigoare.
  Clientul are posibilitatea sa modifice informatiile cu caracter personal prin accesarea sectiunii online „Contul meu”.
  Prin plasarea unei comenzi sau crearea unui cont, clientul isi exprima acordul sau pentru a primi mesaje comerciale electronice din partea SC Glimpses of vintage SRL pe adresa de email furnizata. Clientul va avea posibilitatea sa modifice ulterior adresa inregistrata si sa filtreze mesajele pe care va dori sa le primeasca in continuare din partea magazinului online.
  SC Glimpses of vintage SRL respecta toate mentiunile din legea 677/2001 Articolul 12(1) aliniat C :
  ” informații suplimentare, precum: destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor; dacă furnizarea tuturor datelor cerute este obligatorie și consecințele refuzului de a le furniza; existența drepturilor prevăzute de prezenta lege pentru persoana vizată, în special a dreptului de acces, de intervenție asupra datelor și de opoziție, precum și condițiile în care pot fi exercitate”

  3. Produsele si serviciile oferite de SC Glimpses of vintage SRL pe site-ul www.vintagedecor.ro, politica de preturi
  SC Glimpses of vintage SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul www.vintagedecor.rosunt realizate la comanda, personalizate si in momentul livrarii sunt insotite de factura conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv SC Glimpses of vintage SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai poate realiza sau nu se mai regaseste in oferta curenta.
  Preturile sunt actualizate periodic si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari SC Glimpses of vintage SRL in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.
  4. Garantia produselor
  Garantia comerciala este de 30 zile de la data achizitionarii produselor cu obligativitatea de a pastra factura de achizitie . Drepturile consumatorului sunt respectate in conformitate cu Leg . 449/2003 , OG 21/1992 si cu Leg. 296/2004. Prin garantia acordata nu sunt afectate drepturile consumatorului prevazute de legislatia in vigoare. Expedierea produselor la furnizor se va face pe cheltuiala cumpărătorului. Daca SC Glimpses of vintage SRL nu poate inlocui produsul cu unul conform, va restitui contravaloarea produsului in cel mult 30 de zile de la data returnarii.

  5. Abonarea si dezabonarea la newsletter
  Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului www.vintagedecor.ro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.
  Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. SC Glimpses of vintage SRL detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.
  Abonatii newsletter-ului www.vintagedecor.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-www.vintagedecor.ro mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, SC Glimpses of vintage SRL nu poate fi facuta raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.
  SC Glimpses of vintage SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca SC Glimpses of vintage SRL are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.