Widgets
/
    Despre noi | Vintage Decor

                   Vintage Decor isi propune sa personalizeze evenimentele importante din viata dumneavoastra. Daca sunteti o persoana careia ii plac decorurile romantice, de odinioara, echipa noastra va pune la dispozitie obiecte de decor pentru inchiriere, vase si accesorii handmade pentru a reinvia trecutul prin expunerea in forme noi a dragostei pentru frumos.

                  Aveti posibilitatea de a alege un Candy Bar tematic, pentru realizarea caruia ne vom consulta. De asemenea, puteti opta pentru cumpararea pachetului de accesorii realizate handmade, potrivit temei alese: invitatii handmade, marturii handmade, inele pentru servetele, numere mese, rame cu inscriptii personalizate, ghirlande, tablite scaune miri, detalii decor sala, album de amintiri pentru invitati, tablite Candy Bar realizate cu tehnica servetelului, accesorii photobooth, valiza pentru bani personalizata si multe alte detalii care dau farmec si transforma visele in realitate.

                 Daca doriti sa aveti o nunta de poveste, un botez memorabil sau o zi de nastere despre care sa va amintiti cu placere, nu ezitati sa ne contactati!